NYHETER 

Rypejakta for 2021 ble på kort tid fullbooket. For de som ønsker seg terreng til 2022 sesongen bør ta kontakt før nyttår. Ta kontakt om det er interesse for 2021 sesongen. Det er mulig å bestille skogsfugljakt, harejakt og rådyrjakt for 2021 sesongen. Noen ledige uker.

Sommeren 2022 ferdigstiller Hallingnatten AS den første storfamiliehytta på Imle, tilrettelagt for utleie. Den ligger flott til ca 1000moh, med utsikt på Imlevannet og mot Reinsjøfjella. Fin solgang hele året. Vei frem til hytta hele året. Blir en av de første hyttene med strøm i området. Varmekabler i gulv, dusj, toalett, komfyr, oppvaskmaskin mm....

I et vakkert kulturlandskap innerst i fjellheimen på Imle ligger Rustand-setra. Midt på setervollen ligger stølsbua med god utsikt inn mot fjellheimen mot øst, sør og vest. Setervollen har vært i aktiv drift siden Rustand-slekta overtok garden i 1604. Sommeren 2021 startet restaureringsarbeidet av støslbua. Dette blir en perle i kulturlandskapet på...

Vi har flere terreng for skogsfugljakt i 2021 i Hallingdal. Ta kontakt om du ønsker skogsfugljakt til høsten.

Sommeren 2020 startet restaureringsarbeidet av Hallingstua fra 1800-tallet. Vi regner med det tar et par år før den er helt ferdig, og kan leies ut til de som ønsker en spesiell opplevelse i en historisk atmosfære.

Du kan booke bukkejakt og rådyrjakta 2021 nå hos Hallingnatten AS. Vi har en kvote på 30 rådyr på forskjellige terreng i Hallingdal. Ta kontakt med oss for å bestille terreng og husvære.

Gol JFF har inngått langsiktig avtale om bruk av området i Dalføret i Gol til jakt, fiske, friluftsaktiviteter og kurs- og undervisningsaktivitet. Avtalen er over 5 år. Naturområdet er viktig for aktiviteten Gol JFF har for barn og ungdom i bygda.

Hallingnatten AS skal rehabilitere skogskoia i Dalføret i Gol siden den er nedslitt, har lekkasjer og mye råte. I den forbindelse er det er sendt søknad til kommunen om tilbygg på 25m2 med takoverbygg. Med dette takoverbygget tilrettelegges det for mer friluftslivaktivitet. Området brukes aktivt til undervisning, opplæring og kurs i jakt, fiske og...

Helge Rustand har kjøpt en skog- og utmarkseiendom i Flå. Eiendommen strekker seg fra 650moh til 1000moh. Hallingnatten AS forvalter og utvikler denne sammen med øvrige landbrukseiendommer.