GARDSHUS 

Hallingnatten AS tilbyr deg overnatting i Hallingdal i skogkoier, seterbuer, hallingstuer, jakt-og fiskebuer, stabbur, steinbu, hytter mm. Her kan du oppleve naturen tett på der du trenger bo. Overnattingsmulighetene kombineres ofte med jakt, fiske og andre aktiviteter. Ta kontakt med oss, så kan vi finne ut hvilke aktivitet og overnatting som passer for deg. 

Hallingnatten AS leier ut hytte på IMLE i Hallingdal. Ligger i et vakkert kulturlandskap, 1000moh. Fantastisk utsikt mot øst, sør og vest. Fin solgang. Turmuligheter sommer og vinter i fjellheimen mot Reinsjøfjellplatået, og den høyeste fjelltoppen Hallingnatten på 1314moh. Hytta har strøm fra solcelle, gasskomfyr, oppvarming vedovn/peis. Helårsvei...

Steinbua er bygget etter samme modell som gamle stølsbuer i Øvre Hallingdal. All stein er funnet i nærområdet ved hytta, en del av steinen er kilet (delt) for å tilpasses muren. Trematerialene er hentet på Bromma, hogd i egen skog og skjært på eget sagbruk. Steinbua er bygd av kortreist materialer og kan kalles miljøvennlig bygget. Steinbua ligger...

Jakt og fiskehytte som benyttes når man er på jakt eller fiske i Dalføret. Hytta har stue/kjøkken og 2 soverom. Den ligger ved fjellvannet Runda, som har fin ørret.

Hytte bygd i midten av 1980-tallet. Her er det stue, kjøkken, 3 soverom, terrasse med god utsikt. Ligger på en setervoll med beitedyr på sommeren. Vei frem til hytta på sommeren. På Vinteren brøytes det til 200m fra hytta.

Dypt i Sverigseter Skogan ligger skogskoia som ble brukt av tømmerhuggere i 30-40-50 åra. Skogskoia er nylig restaurert. Den har 1 soverom med 4 senger, stue/kjøkkenkrok. Det er ingen luksus her. Kun tett på naturen og dyrelivet. Det er vei frem til koia på sommeren.

Imlebu

11.09.2019

Hytte som er bygd på 1930-tallet. 2 soverom, stue, kjøkken. Uten innlagt strøm og vann. Ligger på setervollen med beitedyr om sommeren. Vei frem til hytta på sommeren. På vinteren brøytes det ca 200 menter fra hytta. Fantastisk utsikt.