GARDSHUS 

Hallingnatten AS tilbyr deg overnatting i Hallingdal i skogkoier, seterbuer, hallingstuer, jakt-og fiskebuer, stabbur, steinbu, hytter mm. Her kan du oppleve naturen tett på der du trenger bo. Overnattingsmulighetene kombineres ofte med jakt, fiske og andre aktiviteter. Ta kontakt med oss, så kan vi finne ut hvilke aktivitet og overnatting som passer for deg. 

Gammel seterbu på heimstølen til Rustand. Her ble det beitet i perioder på vei til og fra fjellstølen, Imle. Seterbua er restaurert. Den har 2 soverom, stue, kjøkken. Ligger flott til med god utsikt mot sør. Fine solforhold. Fredelige omgivelser. Vei frem til seterbua på sommeren. Det er ikke strøm eller innlagt vann på seterbua.

Gode bo-opplevelser i restaurert hallingstue. Hallingstua ligger på garden Rustand, i utkanten av tunet, med utsikt over Hallingdalselva. Attraktivt friluftsområde. Vei frem både sommer og vinter. Strøm, vann, dusj, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Gammel skogskoie sentralt i jakt- og fisketerrenget. Skogskoia restaureres. Den er også tilrettelagt for friluftsliv i et rekreasjonsområde i Gol.

Hallingstua er fra 1800-tallet. Den er en av få gjenværende Hallingstuer lokalt. Den har 1 soverom + hems. Og stue/kjøkken. Hallingstua er under restaurering, og leies ut etter den er ferdig.

Seterbua Imle

16.04.2019

Seterbua har vært i bruk siden 1700-tallet, og først som ei årebu. Den har vært ombygd og tilpasset gardsbrukets drift gjennom flere perioder. Seterbua er plassert på en kolle med utsikt mot sør. Seterbua skal restaureres, og leies ut etter den er ferdig restaurert.