UTLEIE AV HYTTER 

Hallingnatten AS tilbyr deg overnatting i hytter og andre gardshus i Hallingdal. 

Her kan du oppleve naturen tett. Overnattingsmulighetene kan kombineres med jakt, fiske og andre aktiviteter dersom du ønsker det.  Ta kontakt med oss, så kan vi finne ut hvilke hytter og eventuelle aktiviteter som passer for deg. 

Dypt i Sverigseter Skogan ligger skogskoia som ble brukt av tømmerhuggere i 30-40-50 åra. Skogskoia er nylig restaurert. Den har 1 soverom med 4 senger, stue/kjøkkenkrok. Det er ingen luksus her. Kun tett på naturen og dyrelivet. Det er vei frem til koia på sommeren.

Seterbua på heimstølen til garden Rustand. Garden har vært i slekta siden år 1604. Her ble det beitet i perioder på vei til og fra fjellstølen på Imle. Seterbua er restaurert. Den har 2 soverom, stue, kjøkken. Ligger flott til med god utsikt mot sør. Fine solforhold. Fredelige omgivelser. Vei frem til seterbua på sommeren. På vinteren kan det...

Hallinghytta ligger på Rustandsetra. Den er under oppussing til full standard hytte. Den vil bli lagt ut til leie når den er ferdig.

Jakt og fiskehytte som benyttes når man er på jakt eller fiske i Dalføret. Hytta har stue/kjøkken og 2 soverom. Den ligger ved fjellvannet Runda, som har fin ørret.

Hytte som er bygd på 1930-tallet. 2 soverom, stue, kjøkken. Ligger i utkanten av setervollen på Rustandsetra. Beitedyr om sommeren på setervollen. Vei frem til hytta på sommeren. På vinteren brøytes det ca 200 menter fra hytta. Fantastisk utsikt og solgang. Hytta er leid ut på åremål over lengre periode.

Gode bo-opplevelser i restaurert hallingstue. Hallingstua ligger på garden Rustand, i utkanten av tunet, med utsikt over Hallingdalselva. Attraktivt friluftsområde. Vei frem både sommer og vinter. Strøm, vann, dusj, oppvaskmaskin, vaskemaskin.