Steinbuhytte i Hallingdal - book for korttids-utleie 

03.06.2023

Steinbuhytta ligger i Flå kommune, og er bygget etter samme modell som gamle stølsbuer i Øvre Hallingdal. All stein er funnet i nærområdet ved hytta, en del av steinen er kilet (delt) for å tilpasses muren. Trematerialene er hentet på Bromma, hogd i egen skog og skjært på eget sagbruk. Steinbua er bygd av kortreist materialer og kan kalles miljøvennlig bygget. Steinbua ligger mellom Bromma og Eggedal, ved hytteområdet til Øvre Reinsjøen. 

Steinbua inneholder kjøkken/allrom, bod, wc, teknisk rom, vaskerom, bad/wc, 3 soverom, gang og stue, hemsstue, lekehems. Kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr, kokeplate (induksjon), oppvaskmaskin, kaffemaskin, vannkoker. Wifianlegg, sonosanlegg til musikk, TV med streaming. Oppvarming med varmekabler i gulv under skifer og gulv i bad, panelovner med wifistyring, peisovn på kjøkken/allrom og åpen gråsteinspeis i stue. Vaskerom med vaskemaskin og tørkeskap. 

Vei frem til hytta sommer og vinter. Parkeringsplass på tomta. Uteområde med fantastisk utsikt over Helgesetvatnet. På uteområdet får man inn en majestetisk soloppgang, og kveldssola på hell av dagen. Uteområdet med mulighet for grilling, og egne sitteplasser. 

Skiløyper til langrenn fra hytta til preparerte løyper mot Norefjell, Nesfjella, Hallingnatten, Imle. Kort vei til alpintanlegg. Mulighet for topptur og fjellskiturer direkte fra hytta. Lange stier i fjellet på sommeren for turer, sykkelveier, fiskevatn og jaktmuligheter. 


Steinbua kan bookes på Inatur på følgende direktelink: 

https://www.inatur.no/hytte/5c8b64123bcd5f0003591398/romslig-komfortabel-og-meget-fin-steinbuhytte-mellom-bromma-og-eggedal

eller på bookong.com: Søk på "Hytte i Hallingdal/Flå"